Ung Iværksætter Slår Igennem Med UV-maling Og Farvepulver I Danmark

Billede: xtravagant

En 24årig iværksætter har på blot ét år markeret sig mod konkurrenter i Danmark, med festartikler som UV-maling, knæklys og farvepulver m.m.

På bare ét år har en 24årig ung iværksætter markeret sig og prikket til konkurrenter, med en unik webshop der sælger tilbehør til rave party og color run events. Primært UV-maling, knæklys og farvepulver.

Ved hjælp af produkter af høj kvalitet og kundeservice i topklasse, er det lykkedes den unge iværksætter at nå sit mål med en omsætning på over 200.000 DKK på et år.

- ”Jeg er utrolig stolt af mig selv, men min rejse er først lige begyndt! Målet på 200.000 DKK i omsætning det første år lykkedes, og det styrker mine mål for fremtiden. Jeg har formået på næsten egen hånd at prikke til konkurrenterne på markedet og tage en bid af markedsandelen” 

udtaler Samuel Pedersen der ejer og driver webshoppen xtravagant.dk.

Den unge iværksætter har flere år været i branchen inden for fester og underholdning, nemlig som DJ siden 2013 og leveret musik til over 400 fester for unge mennesker landet over. Det er en branche med hårdt fysisk arbejde og mange timers hård forberedelse, hvilket medførte at den unge iværksætter valgte at trække sig fra den hårde del af branchen, og etablerede i stedet webshoppen med festartikler, som blandt andet UV Maling og farvepulver til rave fester, color run, og har planer om at udvide til flere temafester med tiden.

- ”Det startede faktisk med at jeg fik en ordre fra en ven i disko-branchen på en god mængde UV maling, som egentlig førte mig til at starte webshoppen. Hurtigt udviklede det sig til alt tilbehør inden for rave party og color run events. Pludselig havde jeg kunder fra TV-shows som ’Danmark Har Talent’, Samt fotografer, diskoteker og offentlige institutioner og flere. Planen er nu at udvide med tilbehør til andre temafester.” udtaler Samuel Pedersen.

Webshoppen startede for alvor i 2018, hvor Xtravagant.dk blev omdannet til webshop fra mobildiskotek som det havde kørt som siden 2014. Xtravagant giver udtryk for at være Danmarks bedste rave webshop, med Danmarks største udvalg af produkter til color run og rave party. Xtravagant er en online webshop uden fysisk butik, men har lager på ejerens bopæl på i 9900 Frederikshavn.

Xtravagant.dk forhandler blandt andet UV Maling, UV Makeup, Knæklys, Hvide t-shirts, Farvepulver, Semi Permanent Hårfarve, Halloween makeup, Glitter makeup, Rave Tøj, UV Konfetti, UV Lamper og meget mere!

Besøg webshoppen på https://xtravagant.dk

Relaterede nyheder