SoundComfort Fra Goodyear Kåret Som årets Produkt

I Belgien og Holland har forbrugerne kåret SoundComfort som årets produkt i 2019. SoundComfort er Goodyears støjdæmpende teknologi, der bidrager til endnu med lydsvage dæk.

I en forbrugerundersøgelse, udført af det internationale markeds- og forbrugerundersøgelsesfirma Nielsen, blev 5.000 personer bedt om at angive deres syn på produktinnovation. Det er den største undersøgelse af sin slags i hele verden.

Undersøgelsen afslørede blandt andet, at forbrugerne i Holland og Belgien pegede på SoundComfort som årets produkt.

Hvad er SoundComfort?

SoundComfort-teknologi er et enestående eksempel på Goodyears mission, nemlig at fremskynde innovation af dæk designet til at opfylde forbrugernes og markedets behov.

Bilmotorer bliver hele tiden mere støjsvage, især efter at elektriske køretøjer og hybridbiler er kommet til. Støjen fra dækkene bliver derfor mere mærkbar.

Goodyears SoundComfort-teknologi anvender et åbencellet polyuretanskumselement på dækkets inderside til at reducere støj og vibrationer.

Desuden er der intet tab af ydeevne som følge af denne innovation. Skummet er så let, at det ikke har nogen indvirkning på køretøjets brændstofforbrug. Og dækkene bliver heller ikke langsommere.

SoundComfort er derfor Goodyears forsøg på at tilpasse sig et marked, der pågår en markant forandring i disse år.

Tak for støtten

Vi takker til sidst Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se et stort udvalg af danske designvarer, lige fra Kay Bojesen til Royal Copenhagen, Kähler og mange flere. 

Relaterede nyheder