Hvilke Investeringsapps Er Der?

Billede: Pixabay

Investeringslysten er i vækst hos danskerne, det samme er mulighederne for at investere via apps. Vi tager her et kig på flere af de apps, der er målrettet mod investeringer for danskere.

June

Danske Bank var med June en af de første danske banker, der kom på banen med en investeringsapp. Det er en app, der giver muligheden for at investere for både nye og rutinerede investorer, idet du kan indskyde fra blot 100 kr. og op.

Grunden til at June har været blandt de mest populære valg i første omgang for danskerne er, at June tidligere har været en af de investeringsapps, der har givet de bedste afkast.

Saxo Investor

Saxo Bank har på relativt kort tid skudt sig stærkt ind på markedet, når det gælder investeringer via apps. Saxo Investor er den investeringsapp, der har det bredeste udbud af investeringsmuligheder.

Saxo Bank har flere investeringsplatforme, hvor Saxo Investor er appen for begyndere, mens Saxo Trader Go er rettet mod de mere rutinerede investorer. Du har dermed mulighed for at få en vejledende hånd, når du som ny skal føres ind i investeringsuniverset.

Foruden det store udvalg har Saxo Invester den fordel, at den har den laveste kurtage på markedet i konkurrence med Nordnet og Degiro.

Nordnet

Nordnet har længe været et hit blandt danske investorer - og er det stadig. Et af kendetegnene ved Nordnet er, at appen har en bemærkelsesværdig brugervenlighed. Som privat investor kan du ud over de almindelige aktiedepoter også anvende en række andre produkter som pensionsopsparinger.

Nordnet har via deres superlån givet brugere mulighed for at låne til investeringer i aktier. Dette skal du dog overveje grundigt, inden du vælger at gøre det. Investeringer i aktier er risikovillig kapital, så det at låne dertil, er næppe vejen frem, hvis du ikke har andre aktier som sikkerhed.

Investeringsappen indeholder også en lang række andre features, herunder den sociale platform Shareville, podcast og blog. Nordnet beskrives som den mest innovative, når det gælder danske investeringsplatforme. Den er dermed egnet til både nye og erfarne investorer-

Degiro

Degiro får ikke samme mængde opmærksomhed som de øvrige i medierne, hvilket faktisk er lidt synd, for der er tale om en god app, når det gælder aktier.

Degiro er et solidt valg for private investorer - især hvis man er nybegynder indenfor investeringer og aktier. Platformen har desværre ikke helt så mange muligheder som for eksempel Nordnet. Der tilbydes blandt andet ikke muligheder for at investere pensionsmidler. Handelsmulighederne er heller ikke lige så store som med Saxo Investor.

Som tidligere nævnt er Degiro måske en investeringsapp, der er rettet mere mod nybegyndere indenfor området. Er man det, så skader det ikke, at Degiro har færre features end de øvrige, da simpelt kan være godt, når man er ny op investeringsområdet.

Tak til Formula Swiss

Herfra skal der lyde et stort tak for hjælpen til Formula Swiss i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel.

Hvis du ikke kender til Formula Swiss, så er det en schweizisk producent af CBD til både CBD-olie og CBD-creme.

Relaterede nyheder