Dansk Webshop Lancerer Spændende Podcast Om Livsstil Og Iværksætteri

Billede:

Inden længe lancerer webshoppen Curvii en podcast. Medindehaver Kirsa Jespersen har netop været i studiet sammen med podcast-producent Jesper Nørskov Jensen for at producere de første episoder. De glæder sig begge meget til at præsentere resultatet.

Podcast er et medie, der for alvor er ved at få fat i danskerne. De seneste år har vi set markant stigninger i både udbuddet af podcasts og antallet af forbrugere.

Hvert år udgiver DR en stor medieundersøgelse, og den nyeste undersøgelse viser, at 18 % af befolkningen lytter til podcast ugentligt. Særligt de unge er begejstrede for mediet. Hele 31 % af folk i alderen 15-31-årige lytter nemlig til podcast mindst en gang i ugen.

Inden længe kommer der en ny podcast, som danskerne kan fornøje sig med. Webshoppen Curvii lancerer nemlig snart deres podcast, der kommer til at fokusere på livsstil og iværksætteri.

En virksomhed mange gode historier

Curvii har et ønske om at bruge podcasten til at fortælle de mange gode historier, der findes i deres virksomhed og blandt deres medarbejdere.

En af de mange historier vedrører medindehaver Kirsa Jespersens rejse fra at være stressramt tandlæge til i dag at være hårdtarbejdende webshop-indehaver.

“Den første historie, som lytterne kan glæde sig til, er min personlige historie. For nogle år siden blev jeg ramt af stress og var helt nede i kulkælderen. Rejsen op fra dybet har været lang og besværlig, og der er derfor meget at berette om. Jeg håber, at jeg via min historie kan forhindre, at andre ender i samme situationer, som jeg endte i,” fortæller Kirsa Jespersen.

Lytterne kan godt glæde sig

Podcasten er produceret i samarbejde med Nutimo, og det er Jesper Nørskov Jensen, der agerer ankervært i podcasten.

“Lytterne kan godt glæde sig! Kirsas historie er så rørende og inspirerende, og så er hun en forrygende fortæller. Det var en enormt stor ære at få lov at høre historien face-to-face,” fortæller Jesper Nørskov Jensen, der uddyber:

“Vi deler hendes historie op i fem kapitler, som vi udgiver samlet. Så man skal ikke bekymre sig om ikke at kunne høre historien fra start til slut. Fremadrettet vil længere fortællinger dog sandsynligvis komme drypvis. Denne tilgang vælger vi for at undgå alt for lange episoder. Folk bruger ofte podcast i forbindelse med mindre transportture på omkring 20 minutter, og derfor giver det god mening med kortere kapitler,” afslutter Jesper Nørskov Jensen

Kort om Curvii

Curvii er en webshop, der sælger tøj til store kvinder. Webshoppen er beliggende i Ikast.

Curvii har mange forskellige brands på de digitale hylder, blandt andet Zizzi, Gozzip og Junarose.

OPDATERET: Podcasten er nu live og kan blandt andet findes følgende steder:

Relaterede nyheder