Fremstormende Møbelwebshop Udvider Med Havemøbler

Billede:

+7500 nye varenumre på 2 år – nu gælder det havemøbler!

Det er gået stærkt for Boboonline.dk, som der de seneste 2 år har udvidet shoppen med 7500 nye varenumre.

Det giver sig selv, at der dermed også er kommet et hav af nye kategorier på shoppen. Efter sidste års fantastiske sommer ligger al fokus nu på havemøbler – og der er noget at glæde sig til.

Forberedelserne startede allerede i tilbage i september 2018, hvor man tog en weekend i Køln til Spoga + Gafa have messen.

Her samlet leverandører af havemøbler, grill, grilludstyr, udestuer og meget mere fra hele verden.

Det resulterede i et hav af nye kontakter samt flere konkrete aftaler (og flere kom til sidenhen). Helt konkret betyder det, at der når sæsonen om lidt starter vil være alt fra udepejse bålfade til bambus liggestole og haveborde at finde hos Boboonline.dk.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Med nye varer fra udenlandske såvel som indenlandske brands, synes vi efterhånden vi kan tilbyde et rigtig flot udvalg inden for havemøbler. Vi har haft fokus på, at bygge et sortiment op, som du ikke finder på den almindelige møbelwebshop, hvor møblerne ligeledes ligger i en lidt højere kvalitet end det udvalg man normalt ser på en dansk webshop. Så vi glæder os til at se, hvordan folk tager imod det,” – Christian Østergaard, Direktør, Boboonline.dk

Det er dog ikke alle nyheder, der endnu er på hjemmesiden. Man forventer at være færdig med dette sidst i februar, og der arbejdes på højtryk for at dette kommer til at ske.

Sigter mod udlandet

Næste skridt for det unge team hos BOBO bliver udlandet, hvor man i løbet af 2018 vil kigge imod både Amazon samt Norge.

"Der ligger et kæmpe potentiale i udlandet, og vi vil gerne forsøge at udnytte dette. Jeg ved selvfølgelig godt, at der også stadigvæk er et kæmpe potentiale i Danmark, men lad os bare komme i gang med udlandet også,” – Christian Østergaard, Direktør, Boboonline.dk

Målet hos BOBO er at blive Danmarks førende webshop inden for møbler.

Relaterede nyheder