Syspeople Modtager Gazelleprisen For Andet år I Træk

Billede: Fra venstre: Betina Vinter Pedersen, Peder Elgaard, Jesper G. Andersen, Lisa Iversen, Jacob Saaby Nielsen, Mikkel Leth-Nissen

Den 7. november blev de midtjyske gazeller hyldet i Scandinavian Congress Center Radisson Blu i Aarhus. En af vinderne af årets gazellepris var Syspeople, der blev kåret som gazelle for andet år i træk.  

Den 7. november var en festdag for en række midtjyske virksomheder, som denne dag fik overrakt gazelleprisen. En pris, der gives til virksomheder, som vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

En af de prisbelønnede virksomheder var Syspeople, som modtog prisen for andet år i træk, hvilket naturligvis vakte stor begejstring hos virksomhedens ansatte.

- Vi er både taknemmelige og glade for at modtage Gazelleprisen igen i år. Vi synes selv, det er en fantastisk rejse – og en rejse, som alle i Syspeople bidrager væsentligt til. Selvom resultater taler sit eget sprog, så er det væsentligste ikke, hvad der står på bundlinjen, og hvor mange medarbejdere vi er. Det vigtigste er kvaliteten af vores arbejde og vores kunders opbakning, som betyder, at vi hver dag går glade og stolte på arbejde, udtaler Syspeoples direktør Mikkel Leth-Nissen

Syspeople har siden stiftelsen i 2012 hvert år set en stigning i omsætningen, og det er spændende, om kurven fortsætter fremadrettet. I perioden 2012 til 2017 har virksomheden næsten 10-doblet sin bruttofortjeneste.

Syspeople håber og tror på, at væksten fortsætter


At Syspeople for andet år i træk er blevet tildelt Børsens gazellepris får dem ikke til at hvile på laurbærerne. Tværtimod. I stedet sætter de sig konstant nye mål og hæver overliggeren yderligere.

- Vi er stadig nysgerrige og ambitiøse, og vi brænder for at levere de bedste løsninger. Vi glæder os meget til at vokse sammen med vores kunder og fortsat gøre en forskel i et marked, som vi mener stadig har et meget stort potentiale, udtaler Mikkel Leth-Nissen

Kort om Syspeople


Syspeople er en konsulentvirksomhed med speciale i service management og digital transformering. Virksomheden tilbyder løsninger baseret på den globalt anerkendte løsning ServiceNow samt relaterede teknologier. Kunderne udgøres af en lang række større kendte danske virksomheder. Virksomheden blev stiftet i 2012 og har hovedsæde i Aarhus.

Relaterede nyheder