Møbelvirksomhed Slår Syv Nye Stillinger Op

Billede:

Moodings ApS fra Hvidovre vækster eksplosivt. I 2017 lukkede virksomheden et regnskab med et resultat på over en million før skat, og nu udvider virksomheden atter med syv nye ansættelser.

På jobsektionen på Moodings.com kan man se syv nye stillinger slået op. Der ledes efter business development manager, customer service assistant (kundeservice), grafisk designer, praktikanter, lageransatte og ligeledes et par studiejobs i finans og business development.

"Vi satser på stærkt på vækst i løbet af de næste mange år; vi vil investere væsentlige andele af vores overskud, dels i nye medarbejdere, men især også i marketing samt udvidelse af produktsortiment," fortæller indehaver Alexander Thygesen til Senyt.dk. 

Ikke som de andre

Moodings fik for nyligt spalteplads i Børsen, hvor indehaverne Alexander og Nicholas fortalte, at de sætter benhårdt ind for at konkurrere med Illum og Magasin. Den lille start-up går efter at tage markedsandele fra nogle af de store, og de bestræber sig på at vinde kunderne over ved at levere en service af ekstraordinært høj kaliber.

"De store virksomheder kan godt have tendens til at ligge en smule på den lade side, når de har haft succes mange år. De havde kunder i går og skal sikkert nok få kunder i morgen, for dem er en kunde her og der ikke noget, de nødvendigvis mærker. Det skal vi udnytte, og for os må succes aldrig blive en sovepude," siger Alexander Thygesen.

Link til børsen artikel: https://borsen.dk/nyheder/avis...

Moodings udmærker sig ved allerede at have fået forhandlerrettigheder over mærker, hvor producenterne ellers sædvanligvis er meget forbeholdende med at indlede samarbejder med nye forhandlere. 

Branchen har tabt penge på butikslukninger og forhandlere, der sælger varer til langt under markedspris, men ved at gå stærkt i samarbejde med leverandører har Moodings fået selv de helt store brands med på vognen.

En række af de mærker, som man finder i Moodings udvalg, er Bloomingville, House Doctor og Normann Copenhagen.

Alle stillinger kan ansøges direkte via Moodings hjemmeside.

Besøg Jobs hos Moodings her: https://moodings.com/pages/job...

Relaterede nyheder