Aarhusiansk Startup Udtaget Til Prestigefyldt Acceleratorprogram

Billede: Pixabay

Eachthing er blevet udtaget til Launch.org, hvilket må siges at være lidt af en bedrift. Det er store virksomheder som Ebay, Ikea, Nike og Walmart, der sidder rundt om bordet og udvælger, hvilke startups der skal belønnes og være en del af det prestigefulde program.

Sven Philipsen har stiftet platformen Eachthing, der skal hjælpe danskerne med at navigere rundt i den store produktjungle af ingredienslister, bæredygtighed og produktionsforhold. Via platformen har forbrugerne mulighed for at interagere med producenterne, og planen er, at disse interaktioner skal danne grobund for troværdig produktinformation og -innovation.

Eachthing hjælper forbrugeren med at evaluere produkter i købssituationer, så produkterne i højere grad kommer til at matche forbrugernes behov og præferencer. Hvis forbrugeren savner mere information fra producenten, giver platformen forbrugeren mulighed for at efterspørge de ønskede informationer.

Konceptet er faldet i meget god jord hos det amerikanske program Launch.org, der har offentliggjort den danske virksomhed som en ud af ti udvalgte startups med potentiale til at skabe forretning på verdensplan.

Ikke første gang, at Danmark er repræsenteret

Det er ikke første gang, at det lykkes for en dansk virksomhed at være blandt de udvalgte til Launch.org. Pond Global, der var de første i verden til at producere bio-baserede og biologisk nedbrydeligt lim til blandt andet spånplader, var i 2015 en del af Launch.org.

I 2018 fik Pond Global en tocifret millioninvestering fra Bestseller milliardæren Anders Holck Poulsen. Måske noget lignende venter Eachthing om nogle år?

Relaterede nyheder