Tresu I Endnu En Stor Fyringsrunde

Den kolding-baserede virksomhed Tresu Group har netop annonceret endnu en fyringsrunde. 10% af staben på 210 medarbejdere vil modtage en fyreseddel. Så sent som i september var virksomheden ligeledes ude i en større fyringsrunde, der resulterede i en afskedigelse af 27 medarbejdere.

Tresu udvikler, designer og producerer trykmaskiner, blandt andet til fødevareemballager, som bliver solgt til hele verdenen. Der bliver hvert sekund produceret minimum 6000 mælkekartoner på maskiner, Tresu står bag.

Grunden til den store antal af afskedigelser findes, ifølge administrerende direktør Søren Maarsø, i at ordrene på virksomhedens helt store maskiner ikke har mødt forventningerne. Derfor har virksomheden set sig nødsaget til at justere deres kapacitet til aktivitetsniveauet.

Virksomhedens regnskabsår 2017 resulterede i stor økonomisk fremgang, der indebar en omsætning på 637 millioner kroner og et resultat på 74 millioner kroner. Virksomheden forventede at 2018 ville byde på et resultat der var lignede forrige års. Dette har dog ikke været tilfældet indtil videre.

Relaterede nyheder