Skandalen Om Danske Bank Er En Kæmpe Byrde For De Ansatte

Skandalen om Danske Bank og sagen om hvidvask rammer ikke kun hårdt på virksomhedens image og økonomi, men det også markant ud over virksomhedens ansatte, som også lider under krisen.

Sagen, der omhandler et beløb til en samlet værdi af 1.500 milliarder danske kroner, og som strækker helt tilbage til 2007, rammer ifølge Danske Banks direktør ikke kun hårdt på virksomheden, men påvirker i høj grad også virksomhedens ansatte.

Sagen er en af de største sager om hvidvask i nyere tid, og sætter altså sine spor, hos over 20.000 ansatte i virksomheden.

Jesper Nielsen udtaler selv, at de ansatte bliver udfordret til fester og forskellige middagsselskaber, når andre gæster finder ud af, at de er ansat hos Danske Bank.

De ansatte bliver altså udfordret til det yderste, når det kommer til at skulle stå inde for banken, som de arbejder for, i forbindelse med skandalen.

Andre problemer end blot økonomiske

Jesper Nielsen udtaler samtidig også, at de er meget opmærksomme på, at opretholde den gode stemning blandt de ansatte, så arbejdsglæden ikke forsvinder.

Derudover kan  virksomheden muligvis også se frem til en række nye problemstillinger, når de skal rekruttere nye ansatte til bestemte stillinger i banken, og holde på de talentfulde ansatte, som allerede er i virksomheden.

Hvis man tager et kig på regnskabet fra 2018, fremkommer det at Danske Bank mistede 29.000 kunder i 2018, og man håber selvfølgelig ikke, fra bankens side af, at den samme effekt vil sprede sig blandt de ansatte.

Udover effekten, som sagen om hvidvask har haft på de ansatte, og på virksomhedens kunder, så har virksomhedens image også taget stor skade, hvilket også gør, at de ansatte er blevet udfordret ekstra meget til diverse begivenheder.

  

Relaterede nyheder