Erhvervsnyt Fra Brande: Siemens Udvider I Brande. 89 Nye Jobs

Billede: Pexels fra Pixabay

Siemens Gamesa udvider og søger Ansatte i brande. 

På Siemens Gamesas Linkedin profil kan man se at de lige nu søger flere nye ansatte til deres Brande afdeling. Du kan blandt andet blive Business Intelligence Manager, Commercial Project Manager, Maritime Sales Specialist, Regional Planner eller en af 85 andre stillinger som de har slået op. I skrivende stund er det 13 timer siden at Siemens Games har slået stillingerne op.

https://www.linkedin.com/jobs/search/?geoId=92000000&f_C=11455&keywords=brande

Da denne artikel blev skrevet var der i alt 89 nye stillinger til rådighed hos Siemens Gamesa Brande

Siemens Gamesa er the leader renewable Energy.

På Siemens Gamesas hjemmeside kan man læse at det er deres mission at være med til at forme og skabe en industri i bæredygtig energi. Det er ikke et stretch, hvis det passer at de er verdens førende producent af vindmøller, at sige man går ind for bæredygtig og grøn energi.

Det er tydeligt at mange i dag, gerne vil have et job med fremtid i , og hvor de er med til at gøre verden til et bedre sted. Hvis du mener at du bidrager med noget positivt, og er med til at gøre verden til et bedre sted ved at arbejde med grøn energi, så kunne det måske være et god sted for dig.

Perlen Odense

Afslutningsvis vil vi gerne sende et TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed.

Perlen Odense er en smykkeforhandler, der udbyder et ekstraordinært udvalg af smukke smykker i alle mulige afskygninger. Se blandt andet deres udvalg af Christina Watches, hvis du følger linket.

Relaterede nyheder