Stort Jobudbud Hos Hjørring Kommune

Billede: Jumpstory

De savner nye kollegaer hos Hjørring Kommune. Lige nu søger den nordjyske kommune nemlig intet mindre end 38 nye medarbejdere fordelt over flere jobområder. 

Kommunen, der har lidt over 64.000 indbyggere i 2020, søger alt fra akademikere til pædagoger og social- og sundhedsassistenter, mens der også er enkelte genopslag mellem de mange jobopslag hos Hjørring Kommune.

De varme hænder fylder mest

Det er især jobs indenfor de brancher, der populært kaldes for de varme hænder, der fylder mest i stillingsopslagene fra Hjørring Kommune.

Af de 38 aktuelle ledige jobs er de otte indenfor pædagogisk arbejde, mens de 15 er indenfor social- og sundhedsområdet. Hovedparten af de øvrige jobs befinder sig også indenfor tilsvarende kategorier, mens der er lidt færre jobs at gå efter, når det gælder de akademiske områder i Hjørring Kommune.

Jobtilbuddene gælder derudover også stillinger indenfor miljø, natur og ikke mindst sundhedsområdet. Ønsker du at søge et af de mange jobs, så skal du blot sende din ansøgning. Du ansøger om et af de 38 jobs ved at udfylde ansøgningsformularen online og vedhæfte de ønskede dokumenter.

Hjørring Kommune præsenterer sig selv som centralt placeret i Vendsyssel - og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa.

Hjørring Kommune ledes i dag af borgmester Arne Boelt (S). Socialdemokratiet i Hjørring Kommune er tæt på at have et absolut flertal, idet de har 14 af byrådets 31 mandater. Kommunens næststørste parti er Venstre, der har syv mandater. 

Tak til avXperten for deres støtte

Vi vil gerne sende et tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. AvXperten er en danskejet webshop, der har et kæmpe udvalg af smarte elektroniske gadgets. 

På deres hjemmeside kan du blandt andet finde en digital billedramme og meget mere, så du kan have et billedeshow kørende i hjemmet eller på kontoret.

Relaterede nyheder