IKEA Udsætter Byggeri I Esbjerg - Forventer Stadig En åbning

Billede: Pexels

Det forestående byggeri af et nyt IKEA-varehus i Esbjerg er blevet sat på pause. Der er endnu fastsat, hvornår byggeriet skal påbegyndes, men planen er stadig, at varehuset skal bygges op åbnes i Esbjerg.

Det vakte stor begejstring i det vestjyske, da IKEA sidste år annoncerede, at de ville åbne et varehus i Esbjerg N i 2021. Dog ser det ud til at de spændte IKEA entusiaster kommer til at vente endnu længere på at have et varehus i nærheden.

Udsættelsen sker som et resultat af, at IKEA pt. har valgt at prioritere andre aspekter af koncernen. Corporate Communicater, Rikke Andersen, udtaler følgende:

“Vores plan er, at vi kommer. Vi ved bare ikke for nuværende præcist hvornår. Lige pt. fokuserer vi vores kræfter på at redefinere planerne for vores andet nye varehus i København. De erfaringer, vi gør os i arbejdet med Købenahvn, tager vi selvfølgelig med, når vi ser på udviklingen af varehuset i Esbjerg. Pausen i Esbjerg er en naturlig følge af, at vi også har måttet ændre tidsplanen i København”


Ændringerne i varhuset i København, sker som følge af at IKEA har oplevet en ændring i kundernes forbrugsmønster.

“I vores nuværende varehuse har kunderne taget varerne med, når du købte dem. Det har krævet, at vi havde masser af af lagerplads i varerhusene. Fremadrettet forventer vi, at kunderne i højere grad får leveret varerne efterfølgende, hvilket allerede er en tendens i dag”
forklarede IKEAS ekspansions-chef tilbage i 2016.

Selvom IKEA har udskudt byggeriet af varehuset, har de netop købt og betalt for den 55.000 kvadratmeter store grund, som er placeret i City Nord Retailpark.

Tak for støtten

Til sidst takker vi Illums Bolighus for støtte ntil dette indlæg. Find din nye bordlampe, sofa, lænestol eller alt muligt andet til boligen hos Illums Bolighus.

Relaterede nyheder