Den Blå Planet Ansætter Ny Direktør

Billede: Den Blå Planet Presse

Den Blå Planet har ansat Jon Diderichsen som direktør, og han tiltræder senest den 1. marts i det kommende år. Han kommer fra en stilling som skandinavisk COO i den internationale børsnoterede rekrutteringsvirksomhed Heidrick & Struggles.

Den Blå Planet har netop offentliggjort, at deres kommende direktør hedder Jon Diderichsen. Han tiltræder senest i direktørrollen den 1. marts i 2019

55-årige Jon Diderichsen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet, har en MBA fra Chicago Universitet og har i sin karriere opbygget en stærk ledelseserfaring i oplevelsesindustrien. Derudover beskrives han som en person med stærke kompetencer inden for drift, strategiudvikling og implementering af vækststrategier.

"Den Blå Planets mission er at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Jon Diderichsen skal videreudvikle den stærke position, Den Blå Planet har opbygget som turistattraktion og kulturinstitution i Danmark. Som visionær, initiativrig og erfaren strategisk leder har Jon Diderichsen den helt rette profil til jobbet,” siger Flemming H. Tomdrup, bestyrelsesformand på Den Blå Planet.

Jon Diderichsen har stor erfaring med at skabe gode gæsteoplevelser

Den nye direktør hos Den Blå Planet - der i øvrigt er passioneret dykker i sin fritid - har stor erfaring med at skabe øget gæstetilfredshed gennem variation af gæsteoplevelsen, aktiviteter for alle-i-alle-aldre, formidling og service.

Denne erfaring har Jon Diderichsen blandt andet fået via 11 år i turisme- og oplevelsesindustrien.

”Jeg drives af en stor passion for at skabe enestående gæsteoplevelser - i vand og på land - i samarbejde med dedikerede ansatte, og jeg glæder mig til at udvikle enestående oplevelser på Den Blå Planet for både førstegangsbesøgende og for gæster, der vender tilbage gang på gang,” siger Jon Diderichsen.
”Jeg er glad for nu at vende tilbage til oplevelsesindustrien inden for det naturvidenskabelige område. Et område, som ligger mit hjerte meget nært,” afslutter Jon Diderichsen.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Står du og mangler et lækkert gaming tastatur eller mus, eller måske de smarte Apple AirPods, så har avXperten dette og meget mere på deres store webshop.

Relaterede nyheder