Kids World Går Til Kamp Mod Inaktivitet

Hos den esbjergensiske webshop Kids-World går grundlægger og ejer af virksomheden, Anette Nielsen, til kamp mod den inaktivitet som præger mange kontormedarbejderes liv.

Voksne mennesker skal som minimum være fysisk aktiv i 30 minutter hver dag. Det kan dog være en stor udfordring, når hverdagen, foruden arbejde, byder på et væld af logistik, børn, madpakkesmøring, klargøring af aftensmad osv. 

Hos Kids-World anerkender de at det kan være svært at finde til og motivation til at dyrke motion efter en lang dag, derfor har de lanceret et nyt tiltag, som skal gøre det muligt for medarbejderne at få lidt mere aktivitet ind i arbejdsdagen.

-”Her hos Kids-World.dk mener vi, at det skal være sjovt at komme på arbejde. Derfor skal der være plads til at lege lidt og holde sig fysisk aktiv, mens man arbejder på computeren. Flere af vores medarbejder arbejder dagligt ved computeren i syv timer eller mere, og det kan give mange stillesiddende timer” siger Anette Nielsen.


Kids-World har udarbejdet en kreativ løsning til at tilbyde deres medarbejdere en ergonomisk sund arbejdsstilling for de medarbejdere, der primært arbejder stillesiddende. Dette ved brug af de populære tumlemøbler fra bObles, som oprindeligt er udviklet som et legetøjs møbel, der skal hjælpe børns motoriske udvikling.

-”Vi bruger bObles tumlemøbler, som vi sidder med under fødderne eller balancere på, imens vi arbejder stående. På den måde får vi bevæget os og holder os aktive, imens vi arbejder” Anette Nielsen.


Målet og håber for det nye tiltag er, at medarbejderne hos webshoppen vil opleve at være mere friske og veloplagte.

Relaterede nyheder