Wellvita Har Fået Ny Direktør

Billede:

Den esbjergensiske virksomhed Wellvita har fået ny direktør. Den store udvikling har krævet nye og kompetente kræfter, hvilket Wellvita har fundet i form af Thomas Bjerregaard Jensen, der skal styre Wellvita imod virksomhedens mål og visioner for fremtiden.

Tilbage i 2019 blev Wellvita, der beskæftiger godt og vel 80 mand, investeret i af kapitalfonden Capidea og investeringsselskabet Habico. Ambitionen er at gøre virksomheden til Europas største leverandør af kosttilskud og naturmedicin.

Den nye direktør

For at gøre dette, har man blandt andet valgt at ansætte Thomas Bjerregaard Thomsen, der kommer med solid erfaring fra sundhedssektoren og den farmaceutiske branche.

Blandt andet kommer han fra en tilsvarende stilling for Ascendis Health Group, hvor han i London styrede den sydafrikanske virksomhed med hele 4.000 ansatte og en omsætning på fire milliarder kroner.

Herudover har han også erfaring fra den amerikanske gigant, Johnson & Johnson.

Om Wellvita

Wellvita, der har deres grundlag og rødder dybt forankret i Esbjerg, udspringer fra den tidligere virksomhed, Mezina A/S. Virksomheden har siden 1983 leveret naturmedicin og kosttilskud til diverse detailkæder, heriblandt Matas og diverse apoteker.

Siden 1996 har virksomheden været ejet af Lars Pedersen og Claus Gleerup, der i øvrigt er brødre. Brødrene overtog virksomheden fra deres far, der grundlage foretagendet i 1983. Esbjerg-virksomheden har store ambitioner og planlægger at udvide deres aktiviteter og stab efter dette, i takt med at væksten træder i kraft.

Wellvita har de seneste år haft stor årlig vækst, hvilket i høj grad har været med til at vække interessen for de nye investorere. Planen er, at omsætningen skal tredobles over de næste tre til fem år, hvilket blandt andet skal ske i form af højere eksport og etablering i andre Europæiske lande.

Wellvita forhandler en lang række forskellige kosttilskud, der blandt andet indeholder ginseng.

Relaterede nyheder