Nye ejere til Uniwatches

Nye ejere til Uniwatches

Fra d. 6/9 blev Uniwatches overtaget af nye ejere. De nye webshopejere ser frem til at bygge videre og udvikle på det allerede solide fundament, Uniwatches har.

Hos webshoppen Uniwatches kan du købe alverdens ure fra kendte producenter som fx Hugo Boss og Michael Kors.

Selvom Uniwatches allerede nu er fornuftigt etableret og velfungerende, håber de nye ejere på at kunne udvikle forretningen og løfte den til nye højder.

En af de ting, de nye ejere ønsker at udvikle, er Uniwatches kendskabsgrad. Selvom kendskabsgraden ganske vist allerede er relativt stor nu, ønsker de via en række nye initiativer og en ny strategi, at endnu flere skal få kendskab til webshoppen.

Større fokus på søgemaskineoptimering og  PR

Uniwatches vil fremover have et større fokus på at markedsføre sig gennem søgemaskineoptimering og PR.

Dette gøres blandt andet gennem strukturelle ændringer på webshoppen, som indebærer, at der er blevet produceret en række kategori-tekster, der i højere grad afspejler produkternes kvalitet og fordele. Samtidig skal det give kunderne en bedre mulighed for at få indgående kendskab til produktet, inden de køber det.  

De nye tekster skal ikke blot informere kunden; forhåbentlig vil de også hjælpe til, at webshoppen bliver fundet via søgemaskinerne.

For at få det optimale ud af deres indsats og nye strategi har de nye ejere valgt at indgå et samarbejde med et anerkendt SEO- og PR-bureau, der skal bidrage til virksomhedens fremtidige vækst.

Det næste område, Uniwatches ønsker at fokusere sin indsats på, er PR, der forhåbentligt vil bidrage til at øge kendskabsgraden til webshoppen yderligere samt profilere denne efter hensigten.

Herudover er der også igangsat forskellige SEO-processer, der, ligesom de nyproducerede kategori-tekster, skal sørge for, at Uniwatches i langt højere grad bliver fundet via søgemaskiner som Google og Bing

Ure er lige så meget fremtiden som fortiden

Selvom vor tids udbredelse af digitale ure på telefoner, computere, tablets osv, har gjort, at uret i dag ikke har den samme praktiske nødvendighed som før i tiden, er ure på ingen måde fortid.

Selvom ure ikke længere er en nødvendighed, for at holde øje med klokkeslættet, er armbåndsurets popularitet steget de seneste år. Dette skyldes, at uret giver både mænd og kvinder en unik mulighed for at udtrykke sig selv igennem deres ur.

Betalt og promoverende artikel for en virksomhed

Relaterede nyheder